Garstufen Steak | Rare (blutig) | Medium rare (englisch) | Medium (rosa) | Well done (durch) |
Kerntemperatur Rindersteak | 44-47°C | 48-54°C | 55-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Rumpsteak | 44-47°C | 48-54°C | 55-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Entrecote | 44-47°C | 48-54°C | 55-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Rip Eye Steak | 44-47°C | 48-54°C | 55-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Tomahawk Steak | 44-47°C | 48-54°C | 55-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Rinderkotelett | 44-47°C | 48-54°C | 55-59°C | 60°C |
Kerntemperatur T-Bone Steak | 44-47°C | 48-54°C | 55-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Porterhouse Steak | 44-47°C | 48-54°C | 55-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Nackensteak | 44-47°C | 48-54°C | 56-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Flat Iron Steak | 44-47°C | 48-55°C | 56-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Hüftsteak | 44-47°C | 48-55°C | 56-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Spider Steak | 44-47°C | 48-55°C | 56-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Flank Steak | 44-47°C | 48-55°C | 56-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Kalbssteak | | | 55-57°C | 60°C |
Kerntemperatur Kalbskotelett | | | 55-57°C | 60°C |
Kerntemperatur Schweinesteak | | | 58-62°C | 65°C |
Kerntemperatur Schweinekotelett | | | 58-62°C | 65°C |
Kerntemperatur Lammsteak | | 58-60°C | 61-64°C | 65°C |
Kerntemperatur Lammkotelett | | 58-60°C | 61-64°C | 65°C |
Kerntemperatur Rehsteak | | | 55-59°C | 60°C |
Kerntemperatur Hirschsteak | | | 60-64°C | 65°C |
Kerntemperatur Wildschweinsteak | | | 64-66°C | 67°C |