Kerntemperaturen

Garstufen SteakRare (blutig)Medium rare (englisch)Medium (rosa)Well done (durch)
Kerntemperatur Rindersteak44-47°C48-54°C55-59°C60°C
Kerntemperatur Rumpsteak44-47°C48-54°C55-59°C60°C
Kerntemperatur Entrecote44-47°C48-54°C55-59°C60°C
Kerntemperatur Rip Eye Steak44-47°C48-54°C55-59°C60°C
Kerntemperatur Tomahawk Steak44-47°C48-54°C55-59°C60°C
Kerntemperatur Rinderkotelett44-47°C48-54°C55-59°C60°C
Kerntemperatur T-Bone Steak44-47°C48-54°C55-59°C60°C
Kerntemperatur Porterhouse Steak44-47°C48-54°C55-59°C60°C
Kerntemperatur Nackensteak44-47°C48-54°C56-59°C60°C
Kerntemperatur Flat Iron Steak44-47°C48-55°C56-59°C60°C
Kerntemperatur Hüftsteak44-47°C48-55°C56-59°C60°C
Kerntemperatur Spider Steak44-47°C48-55°C56-59°C60°C
Kerntemperatur Flank Steak44-47°C48-55°C56-59°C60°C
Kerntemperatur Kalbssteak55-57°C60°C
Kerntemperatur Kalbskotelett55-57°C60°C
Kerntemperatur Schweinesteak58-62°C65°C
Kerntemperatur Schweinekotelett58-62°C65°C
Kerntemperatur Lammsteak58-60°C61-64°C65°C
Kerntemperatur Lammkotelett58-60°C61-64°C65°C
Kerntemperatur Rehsteak55-59°C60°C
Kerntemperatur Hirschsteak60-64°C65°C
Kerntemperatur Wildschweinsteak64-66°C67°C
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